Ëndërro, pastaj eja tek ne për ushqimin që ke ëndërruar.

Ushqimet, Ëmbëlsirat dhe Pijet tona:

Food full of mood.

Mëngjesi

Omlet Natyral

Djath, Domate, Tranguj

1.50 €

Omlet Proshutë

Djath, Domate, Tranguj

2.00 €

Supe Pule

1.50 €

Supe Perimesh

1.00 €

First, eat breakfast and later, we change the world.

Dreka

Sallatë Pule

Pomfrit, Marullë,
Tranguj, Domate

3.00 €

Hamburger

Pomfrit, Marullë,
Tranguj, Domate

1.50 €

Sandwich në Petë
proshutë

Pomfrit, Marullë,
Tranguj, Domate

2.50 €

Pleskavicë me sos
200gr

Pomfrit, Perime

2.50 €

It is the place where you choose your taste.

Darka

File Viqi

Patate, Perime

5.00 €

Kombinim

File Viqi, File Pule,
Pleskavice

5.50 €

Ramstek

Patate, Perime

7.00 €

Biftek Natyral

Patate, Perime

8.00 €

Happy customer, happy life.

Desert

Milka, Trileqe,
Cheese Cake

Snickers, Malaga

Karamel, Qokollatë

Dredhzë, Badem

sweet cake, sweet life.

Verërat

Alexandria e Bardhë
e vogël

Alexandria e Bardhë
e madhe

Verë e Kuqe
Stone Castle

Verë e Kuqe
Stone Castle

If you combine wine and dinner = Winner!